Mærradalens Mannskor International, Oslo

håller konsert i

Kronprinsesse Märthas Kirke

lördag den 15 september kl. 15.00  i

samarbete med kyrkan, Det Norske Samfund och Svensk-norska föreningen. Fri entré.

”Märradalens Mannskor International på besök fra Oslo! Lördag 15 september besöker koret Den norske kirken i Stockholm. Da kan du nyte din kaffe og din vaffel til kjente og kjäre toner (og kanskje litt annet.) Det 15 mann sterke koret ble startet i1979 av sangivrige og entusiastiske foreldre, som et miljötiltak ved innflytting i ett nytt boligområde i Oslo. Koret har i alle år underholdt ved mangfoldige anledninger i  närmiljöet med sitt varierte repertoar. Koret har sunget mye i utlandet også – i utrolig mange hyggelige private sammenheng. Koret er et rent amatörkor som har vedtektfestet at det ikke skal väre Norges beste mannskor, men det synges altså gledelig med de stemmer og talent som finnes. Velkommentil en trivelig ettermiddagsstund med dette glade kor!”

Höstkonsert

Åter igen skall Karl-Otto Hagen-Olsen glädja Norska Kyrkans Damförening

och medlemmar i Svensk-norska föreningen med konsert  –

tisdagen den 4 september kl 18.30 i Kronprinsesse Märthas Kirke.

Traditionsenligt blir det fritt inträde, sedvanlig fin servering och lotteri.

Tag med vänner och bekanta till én som vi vet trevlig och fin kväll.

Svensk-norska föreningen,  i samarbete med Damföreningen önskar

er alla hjärtligt välkomna till höstens första arrangemang.

PS.   På Damföreningens ordinarie arrangemang första tisdagen varje månad är

herrar så väl som damer hjärtligt välkomna!