Höst-konsert

Norska Kyrkans Damförening  arrangerar i samarbete med Svensk-norska föreningen konsert  tisdagen den 1 september kl 18.00 i Kronprinsesse Märthas Kirke.

Det är 26. året i rad att Karl-Otto Hagen-Olsen håller konsert för Dameforeningen. Traditionsenligt blir det fritt inträde, sedvanlig fin servering och lotteri. Tag med vänner och bekanta till en som vi vet trevlig och fin kväll.

Svensk-norska föreningen –  i samarbete med Damföreningen

önskar er alla hjärtligt välkomna till höstens första arrangemang.

PS.   Till Damföreningens ordinarie arrangemang första tisdagen kl 18.00 varje månad, är herrar så väl som damer hjärtligt välkomna!

Anmälan måste ske till

Håkon-Stein Korshavn, 08-86 58 58, e-mail: hskorshavn@gmail.com

SKAVLAN HÖSTEN 2015

Vi ses i SVT-husets reception, Oxenstiernsgatan 34 på Gärdet, kl 16.30 alla torsdagar från den 17 september till den 10 december. Vissa av inspelningarna sker i London, datum ej fastställda. Ha gärna ett alternativt datum i beredskap. Kom ihåg att avanmäla dig vid förhinder.

Anmälan till Inger:

inger.mortstedt@swipnet.se  samt Telefon (från den 21/9) 08- 411 85 60.

Välkomna