play video slots online slotsdad.com

Velkommen til skreimiddag

Det Norske Samfund har gleden av å kunne invitere til klassisk skreimiddag på den Kongelige Norske Ambassade lørdag den 6. februar 2016 kl. 19.00. Antrekk: Mørk dress. Pris per kuvert kr 695 for medlemmer i DNS og SNF og kr 900 for ikkemedlemmer.

Velkommen til skreimiddag! Det Norske Samfund har gleden av å kunne invitere til klassisk skreimiddag (stor torsk fra Barents hav) på den Kongelige Norske Ambassade, Skarpögatan 4, lørdag den 6. februar 2016 kl. 19.00. Velkomstdrink Skreimølje med tilbehør, inklusive vin/ alkoholfritt Dessert og kaffe Underholdning Antrekk: Mørk dress Pris per kuvert kr 695 for medlemmer i DNS og SNF kr 900 for ikkemedlemmer. Betaling skjer til BG 5709-0219. Påmelding gjøres på www.norskesamfund.se eller legg igjen beskjed på tlf. 08-665 78 13. Påmeldingsfrist 29. januar. Vi gjør oppmerksom på at det kun finnes et begrenset antall plasser til dette arrangement og det er derfor først til mølla som geller. Vi kan derfor bare garantere deltagelse for de som har betalt innen påmeldingsfristen.

Comments are closed.