Årsmöte 2018

Årsmöte 2018 i Kronprinsse Märthas Kirke torsdagen den 8 mars kl. 19,00

Stadgeenliga förhandlingar

och rapporter för verksamhetsåret 2017

Förslag till FÖREDRAGNINGSLISTA .

1. Fastställande av röstlängd för mötet

2.   Fråga om mötet utlysts på rätt sätt

3.   Fastställande av föredragningslista

4.   Val av mötesordförande och sekreterare

5.    Val av två protokolljusterare och rösträknare

6.   Behandling av styrelsens förslag och i rätt tid inkomna motioner. (Stadgar)

7.  Val av två ledamöter till valberedningen, som fram till extraårsmöte 11/4 skall komma med                      förslag  till ny styrelse, av vilka en skall utses till ordförande.

8 .  Övriga frågor.

9  Avslutning

Förslaget till nya STADGAR kan erhållas vid förfrågan till föreningens mailadress:

info@svensknorska-foreningen.se

Efter årsmötet vill journalist Björn Lindahl, mångårig korrespondent för Svenska Dagbladet, kåsera över: Feminine män och maskuline kvinnor ? Har framstegen i jämställdheten i Sverige och Norge uppnåtts på olika sätt?

Satt på spetsen: Har det i Sverige skett genom att männen blivit mer feminina och i Norge genom att kvinnorna blivit mer maskulina ?

Servering                                                                                                                                        Fri Entré

anmäl dig senast  7 mars till

: H-S Korshamn telefon 08-865858, eller e-mail:hskorshavn@gmail.com